Waar moet je op letten bij het kopen van zonwering?

Wil je tijdens de warmere zomermaanden lekker koel kunnen vertoeven in je woning, tuin en op je terras? Dan is het kopen van Roma zonwering bij Kroezon een uitstekende keuze! Echter, bij het aanschaffen van zonwering zijn er een aantal factoren waar je op dient te letten.

 

Bediening

Bij veel typen zonwering kun je kiezen uit diverse manieren van bediening. Zo heb je keuze uit elektrische en handmatige bediening. De handmatige variant is uiteraard voordeliger in de aanschaf. Hiermee kun je vaak met behulp van een slinger het scherm manueel omlaag en omhoog doen. Hecht je meer waarde aan gemak? Dan is het verstandiger om voor de elektrische variant te gaan. Met slechts een druk op de knop kun je het scherm naar wens instellen. Of als je écht van comfort houdt, dan kies je een variant met afstandsbediening. Vanuit je luie stoel stem je het klimaat af op je eigen behoeften.

 

Opties

Voorafgaand aan je aankoop kun je nadenken over het bijbestellen van eventuele extra opties. Zo kun je bepaalde typen zonwering voorzien van verlichting, waardoor je ’s avonds ook heerlijk kunt vertoeven op je sfeervolle terras. Tevens heb je de mogelijkheid om een zon- of windautomaat te laten installeren. Deze handige sensoren houden voor je in de gaten of de zon schijnt of dat er veel wind staat. Schijnt de zon, dan klapt uw zonnescherm automatisch uit. Staat er juist te veel wind, dan trekt het scherm zich automatisch in. De ideale functie voor als je van comfort houdt!

 

Montage

Het zelf plaatsen van zonwering kan een behoorlijk karwei zijn. Kroezon heeft deskundige en zeer ervaren monteurs in huis die een uiterst zorgvuldige montage verzorgen. De monteurs komen eerst bij je langs om alle afmetingen goed in kaart te brengen. Vervolgens wordt de zonwering geheel op maat voor je gemaakt en met uiterste precisie en voorzichtigheid geplaatst.

 

Kroezon

Kroezon is dé aangewezen specialist voor het kopen van zonwering. Al meer dan 15 jaar verzorgen de gebroeders Kroezon de service en montage van zonwering, terrasoverkappingen, lamellendaken en tuinschermen in Drenthe en omgeving. Hier stel je zelf je ideale zonwering samen, op basis van jouw wensen en hun deskundigheid. Kom gezellig langs in de showroom voor een bakje koffie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *