Streamingdiensten vergelijken

Streamingdiensten

Het aanbod streamingdiensten in Nederland stijgt in rap tempo. Eerder sprak iedereen enkel over Netflix, tegenwoordig is er ook veel animo voor Videoland of Pathé thuis. Maar welke streamingdienst is de beste? Of beter gesteld: welke streamingdienst past het beste bij jou? In dit artikel helpen we je graag bij ket kiezen van het juiste platform.

Muziek streamen

Op gebied van muziek streamen is de keuze makkelijk gemaakt. In dit geval is Spotify markleider. En dit is om een reden: Spotify is namelijk de meestgebruikte streamingdienst op gebied van muziek omdat het een hele prettige interface heeft. Tevens is het aanbod muziek enorm. Of je nu muziek zoekt van George Baker, Ali B of  Justin Bieber, je vindt het in top kwaliteit op Spotify. Verder is Spotify te koppelen aan allerhande systemen zoals het multimediasysteem in moderne auto’s.

Streamingdienst voor series en films

Nog geen specialist in streamingdiensten? Dan is het een verstandige keuze om te beginnen met Netflix. Op Netflix vind je een groot aantal nationale en internationale films en series. Alle internationale series en films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling. Vind je het prettiger om zonder ondertiteling te kijken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De beeldkwaliteit van films, series en documentaires op Netflix is fantastisch. Wil je genieten van 4K kwaliteit? Upgrade dan je abonnement. Echter is de standaard beeldkwaliteit meer dan prima. Wil je op meer dan 1 scherm tegelijk films, series of documentaires kijken? Ook dan is een upgrade van je abonnement nodig.

Videoland

Een andere populaire streamingdienst is Videoland. Doordat Videoland onderdeel van RTL is vind je hier een groot aanbod series en programma’s van deze zenders.  Videoland is met name in populariteit toegenomen door de serie over Willem Holleeder te publiceren. Deze serie is een ware kijkcijferhit.

Vind een streamingdienst die bij jou past

Weten welke streamingdienst het beste bij jou past? Bekijk dan de mogelijkheden op VideoVIP.nl. VideoVIP is een Nederlandse site waar je veel informatie vindt over beschikbare streamingdiensten in binnen- en buitenland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *