In the need for speed? DataDienstenFryslân is jouw #1

Supersnel internet in Leeuwarden

Heb je ooit wel eens gehad dat je iets niet op tijd af hebt gekregen omdat de wifi niet mee wou werken? DataDienstenFryslân zorgt ervoor dat jij daar geen last meer van hebt. Supersnel internet in Leeuwarden is niet iets van de toekomst, je kan er nu mee beginnen.

Snelle internet verbinding

Mensen willen steeds sneller werken. Daarom is snel en betrouwbaar internet van groot belang. DataDienstenFryslân levert allemaal verschillende verbindingen. Zoals glasvezel. Op basis van glasvezel kan DataDienstenFryslân iedere gewenste bandbreedte leveren. OF het nu gaat om 10 Mbps aan bandbreedte, of 10 Gbps. Alles is mogelijk.

Zo efficiënt mogelijk

Wil je nieuwe verbinding willen aanschaffen maar bang bent dat je portemonnee leeg raakt? Dat is begrijpelijk. Maar met de kennis van datacommunicatienetwerken is DataDienstenFryslân in staat om iedere locatie van jouw bedrijf op de meest kostenefficiënte manier aan te sluiten.   DataDienstenFryslân ondersteunt zo optimaal jouw (primaire) bedrijfsprocessen. Met de kennis van DataDienstenFryslân verschuift jouw ICT-budget van kostenpost naar business enabler.

De specialist op gebied van internet

Ben je overtuigd en wil je niet langer wachten om een glasvezel verbinding aan te schaffen? 

Neem dan zo snel mogelijk contact op met DataDienstenFryslân en geniet van vele jaren ongekend snelle internet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *