Waarom kiezen voor een 3g Simkaart?

3g simkaart

Lekker internetten aan de rand van het zwembad, of een nieuw e-book downloaden op je tablet. Doet de wifi van het hotel het weer niet. Gelukkig hebben wij de oplossing! Al eens gehoord van een 3g simkaart? Deze zijn super makkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat je overal ter wereld rustig kunt internetten. Dus ook op vakantie, super handig! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? We vertellen je er gauw meer over. 

Voordelen van een 3G Simkaart

Niet alleen is het fijn dat je waar je ook bent internet hebt, het werkt vaak ook nog eens veel sneller. Zo heb je bij een 3g simkaart een internetconnectie van 144 kilobits per seconde, in sommige gevallen zelfs 3 MB. Wat ook super handig is, is dat wanneer je je in een gebied bevindt waar de 3G niet optimaal werkt, je toch gebruik kunt maken van 3g omdat de simkaart in staat is via een GPRS netwerk toch optimaal  te functioneren. En nog een leuke bijkomstigheid is dat je toegang krijgt tot talloze applicaties waar u anders geen gebruik van had kunnen maken.

Vergelijking 3g simkaart en WIFI

Het is natuurlijk fijn als je gebruik kan maken van de gratis wifi in de trein, op je werk, of op school. Ontzettend handig als je bezig bent met bijvoorbeeld research, maar zodra je de ruimte verlaat ben je ook je internet connectie kwijt. En laten we eerlijk zijn, dat is super vervelend. Daarom kiezen wij toch voor de makkelijke oplossing. Met een 3g simkaart heb je namelijk overal internet, waar je ook komt.

Hoe activeer ik mijn 3g simkaart?

Vaak zit er bij jouw tablet/ipad een klein ‘stekertje’ waarmee je de simkaarthouder tevoorschijn kan toveren. Als je de simkaarthouder eruit hebt gehaald, plaats je de simkaart in de houder. Let hierbij op de manier waarop de simkaart geplaatst moet worden, dit staat aangegeven in de houder. Vervolgens schuif je de simkaarthouder terug op z’n plek en herstart je je tablet/ipad. Nu is jouw tablet helemaal klaar om gebruik te maken van de 3g simkaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *